Turisztika - Vendéglátás

 

Mit tud Baliról? Fogadjunk, hogy hallott már a csodálatos indonéziai szigetről valamelyik utazási magazinban, de azt is lefogadjuk, hogy nem tud róla mindent. Mert ha mindent tudna, már rég szervezné oda az utazását. Bali az indonéz szigetvilágban, Jáva szigetének déli végén fekszik, és romantikus, paradicsomi nyaralóhelyként tartják számon. S Bali tényleg elképesztő: nagyon kedves, szolgálatkész, tündéri helyiek, meseszép rizsföldek, és máshol nem látható életképek hagynak nyomot a látogatóban. Balin igazából mindenki megtalálja a számításait: a romantikus nyaralásra vágyó párok, a nyugalmasabb, de különleges kikapcsolódást tervező családok, s nem utolsó sorban a bulit hajtó fiatalok. Sokan tántorodnak el a bali úttól a vélt magas költségek miatt, s bár odarepülni tényleg nem olcsó, az ottani lét már nem drága.

Módosítás: ( 2017. szeptember 11. hétfő, 14:22 )

Bővebben...

 

Elege van a tolongásból a vízparton? Szeretne békében és nyugalomban horgászni keresztbe dobálás nélkül? Szeretném bemutatni Önnek horgásztavunkat, mely Boconád mellett egy 5 hektáros területen fekszik, amiből a vízfelület 3,5 hektárt tesz ki.

Bővebben...

 

A szép kártya több lehetőséget hordoz magában. A kártyán lévő összeget felhasználhatjuk szállás fizetésére, és étkezésre is. Önnek van már?

Bővebben...

 

Üdüljön apartmanban és használja ki a hely szépségét látnivalóit is. Ebben a városban az év minden napján akad valami, amit szeretni fog.

Bővebben...