Számítógép, Informatika

A Panasonic egy nagy múltú márka, melyet bizonyára mindannyian ismerünk és elismerünk. Akár otthoni, akár kisebb irodai, de egészen a komoly nagyvállalati rendszerekig minden telefonközpont igényt megold számunkra, az analóg központi rendszerektől elkezdve, az IP telefonokon át, egészen a legmodernebb digitális, vagy vezeték nélküli megoldásokon át.

Bővebben...

 

Leáldozott a plázákban található óriási üzletekben működő számítástechnikai boltok csillaga. Az indok végtelenül egyszerű: az ár. Sokan magukra ismerhetnek, hogy a nagy boltokba leginkább azért járnak be, hogy megtapogassák, kipróbálják a különböző termékeket. Aztán az út számítógéphez vezet, amely segítségével az interneten keresztül percek alatt meg lehet találni a boltot, ami legolcsóbban forgalmazza (ahogy erre már több keresőoldal szakosodott is). Gyakran bukkan elő a legjobb árat nyújtó üzlet neveként az AQUA Electromax, pedig valahol félúton van a nagy és már csak a kiemelt helyszín bérlése miatt is drága, illetve az eldugott helyen működő üzletek között.

Bővebben...

 

Napjainkban az egyik legjobb képzési irányt az informatikai képzések adják, hiszen hogyha ilyen területen szeretnénk dolgozni, akkor az alapvető informatikai tudáson kívül szükségünk lesz egyfajta elmélyültebb ismeretre is.

Bővebben...