Valószínűleg mindenki került már olyan helyzetbe, hogy az üzletben kiválasztotta és megvásárolta a tökéletes kanapét, esetleg tévét vagy hűtőszekrényt, és amikor a parkolóba ért a szerzeménnyel, jött a feketeleves: nem fér be a kocsiba…

A megoldás ilyen esetekre a tehertaxi. A legtöbb költöztető cég palettáján megtaláljuk a tehertaxi szolgáltatást, azonban nem mindegy, melyiket választjuk. A tehertaxi is lehet non-stop, és akár már egy órán belül is rendelkezésünkre állhat, sőt a hét minden napján elérhető. SOS megoldást jelenthet a szorult helyzetekre. De még jobb, ha előre gondolkodunk, és már a vásárlás előtt utánajárunk annak, hogyan tudjuk eljuttatni otthonunkba az új bútorunkat. Fontos, hogy nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható cég szolgáltatását válasszuk akkor is, ha tehertaxi fuvart keresünk.

Természetesen költözködés esetén is kényelmes megoldás, ha saját gépkocsink terhelése helyett igénybe vesszük szakember segítségét, és tehertaxit hívunk. Ha nincs túl nagy csomagunk, cserébe rengeteg a doboz, akkor is előnyösebb, ha költöztető után nézünk. Nemcsak időt spórolunk, de pénztárcánk számára is kíméletesebb, ha nem sokszor kell fordulnunk. Kerüljük el a bosszúságot, válasszuk a kényelmes és praktikus megoldást: hívjunk tehertaxit!