Kölcsönzés, Bérlés

A szállítmányozásban jól használható gépjárművek a nyerges vontatók. A nyergesvontatók jellemzően rövid alvázú teherautók, amelyek önmagukban nem alkalmasak rakomány szállítására. A nyergesvontatón a vezetőfülke mögött van kialakítva a „nyereg” a félpótkocsi vontatására, a nyereg általában lapos fémalj. Sokaknak van saját nyergesvontatója, de nagyon elterjedt az a megoldás is, hogy a szállítmányozásban dolgozók bérelik vagy lízingelik a nyerges vontatót. A Delta Truck kiváló lízingajánlattal rukkolt elő azoknak, akiknek egy vagy több nyerges vontató van szükségük. Az akciós nyerges vontató lízing ajánlat jegyében 36 hónapos ajánlat várja az érdeklődőket. A DAF Euro 6 nyerges vontató lízingajánlata például havi alig 800 euró plusz áfa, amelyhez olajcsere is jár szervizzel. De aki szeretne, Volvo Euro 6-os típusú nyergesvontatót is lízingelhet hasonló feltételek mellett, ennek 899 euró az ára havonta. Az akciós nyerges vontató ajánlat egyébként 36 hónapos futamidőre szól.

Bővebben...

 

Ha kiadó irodát említünk, többeknek a hatalmas budapesti irodakomplexumok jutnak eszébe. Pedig a kiadó irodák piaca többet fed le ennél. Ugyanúgy léteznek "B" vagy "C" kategóriás vidéki irodák is, melyek lehetnek a főváros peremvidékein, vagy az ország távolabbi részein is.

Bővebben...

 

Egyetlen vállalkozás, cég sem nélkülözheti az arculatát, mondanivalóját, az általa képviselt értékeket hűen tükröző irodát. A kiadó irodák széles körű választéka lehetőséget ad arra, hogy az igényei szerint nyugodtan válogatva a legmegfelelőbbet találja meg. Bár a lehetőség adott, a kiadó iroda keresése ettől még nem egyszerű folyamat. Számos, korábban már részben említett szempontot kell mérlegelni: ilyen például az elhelyezkedés, az adott kiadó iroda mérete, a kapcsolódó szolgáltatások, és persze, hogy pontosan mennyibe is kerül havonta a bérlés.

Bővebben...