Hitel, Biztosítás

Akinek gépjárműje van, biztosan találkozott már a casco biztosítás fogalmával. A casco biztosítás teljes körű védelmet jelent az autójának. A casco biztosításban biztosítási eseménynek számít minden, az autóban baleseti jelleggel, kívülről ható erő miatt bekövetkező törés, üvegtörés vagy egyéb sérülés. Elemi kárnak számít a villámcsapás, a bizonyos erősségű földrengés, kő és földomlás, szélvihar, földcsuszamlás, árvíz, jégverés, vízelöntés, felhőszakadás és a hónyomás (a lista korántsem teljes, a minden egyes adatot tartalmazó leírást a www.mkbbdirekt.hu/casco oldalon találja meg).

Módosítás: ( 2015. augusztus 03. hétfő, 12:06 )

Bővebben...

 

„Magas kamatozású hitelkártyát váltottam ki és felére csökkent a törlesztő részletem. " – ilyen és ehhez hasonló véleménnyel vannak azok az ügyfelek, akik igénybe vették a Citibank adósságrendező hitelét.

Bővebben...

 

„A céges számlavezetésben jelenleg csaknem minden esetben az AXA Bank ajánlatai lettek a legolcsóbbak" – ezt nem a Bank valamelyik kreatív marketinges kollégája kreálta, hanem az egyik sokra tartott szakmai honlap jellemzése az AXA Bank vállalkozói bankszámlájáról.

Bővebben...

 

Napjainkban számos oldal szakosodott arra, hogy különböző pályázati lehetőségeket gyűjtsön össze. A lehetséges ajánlatokra nem nehéz rábukkanni, ám élni a pályázatok kínálta páratlan lehetőséggel már jóval körülményesebb.

Bővebben...

 

Elégedetlen jelenlegi biztosítójával, ezért a lakásbiztosítás megszüntetése mellett döntene? Bizonyára minél hamarabb szeretné megtenni ezt a lépést, mégis lehet, hogy várnia kell, mivel az indokolás nélküli lakásbiztosítás felmondása évforduló előtt 30 nappal történhet. A lakásbiztosítás évfordulója igazodhat a szerződéskötés dátumához, ugyanakkor naptári évvel megegyező is lehet.

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL