Építkezés, Építőipar

Szobafestéssel foglalkozó cégünk 1998 óta van a lakosság és cégek szolgálatára Budapesten és vonzáskörzetében.

Bővebben...

 

Szigetelések nagyon fontosak otthonunk és építményeink szempontjából. Az építkezés ezen szakasza is meghatározó lehet a későbbiekben. Fontos, hogy jól válasszunk szigetelő anyagot is. Mit tehetünk, ha otthonunk mégsem lett megfelelően szigetelve?

Bővebben...

 

Ha az ember régebbi családiházat vásárol, akkor érdemes egy alapos lakásfelújítással kezdeni mindent. Kiemelt figyelmet érdemelnek a különböző hő- és vízszigetelések, hiszen ezek idővel elöregedhetnek, tönkremehetnek. Ha azt látjuk, hogy a házfalak alsó része nedvesedik, akkor azonnal forduljunk szakemberhez! Jobb az ilyen problémát mielőbb megszüntetni.

Bővebben...

 

Sajnos a mai időkben a fűtési költségek szinte folyamatosan emelkednek, így senki nem lehet közömbös irántuk. Ez a tendencia előhozta a gyártókban is azt a törekvést, hogy jobbnál jobb hőszigetelő tulajdonságokkal bíró termékeket dobjanak piacra. Ha a lakásfelújítás keretében épp a beszerzendő alapanyagokat térképezzük fel, akkor érdemes erre is figyelni.

Bővebben...

 

Napokban olvastam egy hírt, melyben azt írták, hogy egy gyermek életét nem tudták már megmenteni a kórházban. Mellé volt írva, pedig meg lehetett volna előzni a bajt. Döbbenten néztem és olvastam a tudósítást. Majd utánanéztem, mennyire igazak a tények. El voltam képedve.

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL