Egészség

Előfordulhat, hogy a páciens és az orvos minden igyekezete ellenére a konzerváló fogászati eljárások csődöt mondanak, és muszáj pótolni a fogat. Az Uniklinik Fogászaton azonban olyan igényes anyagokkal és technikákkal történik a fogpótlás, vagy éppen az implantáció, hogy lehetetlen megkülönböztetni az eredeti fogat a koronától. Az esztétikai megfontolásokon kívül sokkal komolyabb érvek szólnak a fogpótlás mellett. Nyilván a legkönnyebben az az oldala fogható meg, hogy nem szeretnénk hiányzó vagy letört fogakkal beszélgetni másokkal, hiszen úgy a mosoly sem az igazi. Az esztétikai oldal sem lebecsülendő, ám még fontosabb tudni, hogy már egyetlen fog hiánya is nagy változást hoz a fogsornak. A hiányzó fog helyén sorvadásnak indulhat a csontszövet, visszahúzódhat – problémák egész sorát vonhatja maga után az elmaradt fogpótlás.

Módosítás: ( 2017. május 24. szerda, 12:29 )

Bővebben...

 

In case of oral health problems, the best is to contact a dentist, in London or anywhere it the world, there is no need to wait until we get home. Emergency dentists in London are available 24 hours a day, which is quite reassuring if we wake up in the night because of our jaw pain.

Bővebben...

 

Gyógygomba termesztés terén új közepe lett az országnak:Fülöpjakab! Itt terem ugyanis a magyar biogomba! Gyöngyösi Sándor biogazdálkodó és családja több évnyi kemény munkával megvalósította a bioganoderma nagyüzemi termesztését. De miért is jó bioganodermát fogyasztani?

Bővebben...

 

Minden ember számára fontos az egészség! Ha immunerősítésről van szó, allergiáról, méregtelenítésről, szív és érrendszeri problémákról, akkor a Reverde Egészség kapszula megoldást jelenthet. A kapszula fő 4 összetevője a búzafűlé a búzacsíra, spenót és hozzáadott C-vitamin! A Reverde Egészség kapszula egy nagyszerű immunerősítő tabletta, aminek köszönhetően fizikai és mentális teljesítő képességünk is jobb lesz.

Bővebben...

 

Válassza Ön is a Moksa Elixírt! Hogy miért? Mert világszerte több mint 70 millió fogyasztó alkalmazza nagy megelégedettséggel. Tudni szeretné, hogy mi a titka az elixírnek? Látogasson el webáruházunkba, ahol rengeteg hasznos információt kaphat a Moksa Elixírrel kapcsolatban, de cikkünkből is megkaphatja a legfontosabb információkat.

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL