Bútor, Lakberendezés

Unja a tujasort, ami megakadályozza, hogy szomszédja átlásson telkére? Építsen a telekhatárra raklapból térelválasztót. Tökéletes növénytámasz, a futónövények prímán megkapaszkodnak rajta. A raklap újrahasznosításával készült térelválasztó a kommersz drótfonatnak is jó alternatívája. Ne csodálkozzon, ha nemsokára az ismerősök, szomszédok is másolják ezt az ötletet!

Bővebben...

 

 

Egy fürdőszoba újratervezésénél mindenki a saját megérzésére hagyatkozik, ezért nincs két olyan fürdő, ami egyforma lehet. Nálunk sincs két olyan termék, ami egyforma lenne. Összes tervezés rendhagyó, egyedileg megtervezett.

Bővebben...

 

Ön mivel fűt otthonában? A legkülönbözőbb kályha típusokat ajánljuk a gazdaságos fűtés érdekében, Minimális szén-dioxid kibocsájtással és magas hatásfokkal rendelkeznek használat közben.

Bővebben...

 

Különböző elegáns megoldások, nagyszerű termékek és minőség, mind emellett kedvező ár, ez a Marmite és Varioglass termékek együttesen leírható tulajdonsága, na de mik is ezek? Elegáns fürdő berendezések! Hova ajánljuk a nívós megoldásokat?

Bővebben...

 

Mint minden használati eszközünk igényli a megfelelő karbantartás a rendeltetésnek megfelelő működéshez, ahhoz hogy kényelmesen, biztonságosan tudjuk használni időnként nem árt renoválni. A weboldalon könnyen kiigazodhatunk, és megtudhatjuk mi szükséges a felújításhoz. Egyszerű tájékozódás, gyors megoldások.

Módosítás: ( 2012. szeptember 11. kedd, 04:05 )

Bővebben...