Állás - Munka

Mi a jó a nyári szünetben? Természetesen a legklasszabb, hogy nem kell vizsgákkal, zárthelyikkel, dolgozatokkal szenvedni, hanem elég csak a kikapcsolódásra és a pihenésre figyelni. Az sem hátrány ugyanakkor, hogy a sokkal több szabadidőben könnyedén lehet diák munkát vállalni. Pörög is ilyenkor rendesen a diák meló piac, hiszen sok cégnél ekkor mennek szabadságra a munkatársak, így szükség van a képzett és intelligens munkaerőre. A diákmunka szövetkezetek nagy rutinnal segítenek diákmunkát találni, ráadásul rengeteg diák állás közül választhatsz. Nagyon népszerű a hostess diákmunka, a mozi diákmunka vagy a meki diákmunka, s aki valamiért nem akar hétköznap dolgozni, hétvégi diákmunkaként is elvállalhatja ezek valamelyikét.

Módosítás: ( 2017. augusztus 31. csütörtök, 07:28 )

Bővebben...

 

Amikor a sokadik álláshirdetést nézzük meg, és már túljutottunk rengeteg állásajánlaton, nem árt tisztázni két lényeges fogalmat. Az egyik a munkaerő-kölcsönzés, a másik a munkaerő-közvetítést. A kölcsönzéskor a munkavállaló szerződést köt a kölcsönbeadó céggel, és ez végzi az adminisztratív feladatok java részét, míg a konkrét feladatokban a kölcsönbevevő cég az illetékes. A munkaerő-közvetítéskor a munkaerő-közvetítő végzi a jelentkezők felkutatását, toborzását, majd interjúra küld embereket, akik ha megfelelnek, az állást hirdető cég saját állományába kerülnek. A Humánia HRS Group a munkaerő-kölcsönzés mestere.

Bővebben...

 

 

Ha beírjuk az internetes keresőbe a diákszövetkezet vagy diákmunka szót, sok száz találatot dob ki a rendszer. Mindez nem véletlen, hiszen rengeteg középiskolás és elsősorban főiskolás, valamint egyetemista hallgató indítja be ezekkel a kulcsszavakkal a keresőt. A szerencséseknek nem létkérdés a diákmeló, ám sok tanuló azért dolgozik már az iskola mellett is – elsősorban az érettségit követően –, mert a diákmunka szövetkezeten keresztül vállalt diákmeló fontos ösztöndíj-kiegészítésnek számít. Az iskolaszövetkezeteknél jobb munkaközvetítő pedig aligha létezik. A diákok a szükséges papírokkal felkeresik valamelyik irodát, regisztrálnak, aztán nagyjából kedvük szerint válogathatnak a különböző diákmunkák között.

 

Módosítás: ( 2017. április 11. kedd, 07:34 )

Bővebben...

 

Sosem lehet elég korán beletanulni a felnőtt életünkre választott szakmába. Persze a középiskolában vélhetően még nem a munkavállalás jár a fejünkben, de a főiskola vagy az egyetem idején bár biztosan foglalkoztat minket, hogy mi is lesz munkánk. A diákmunka vállalással már idejekorán beletanulhatunk a későbbi szakmánkba, számos fontos munkatapasztalatot szerezhetünk és értékes kapcsolati rendszert építhetünk ki. Sosem tudhatjuk, hogy a mozis diákmunka, a hostess diákmunka vagy éppen a mekis diákmunka során kiket ismerünk meg, milyen lehetőséget nyílnak meg előttünk. Arról nem is beszélve, hogy a diákmeló remekül fizet.

Bővebben...

 

Nem kell ahhoz munkanélkülinek lenni, hogy álláskeresésre adjuk a fejünket. A munkahelyi problémák, a kihívások hiánya, a rossz környezet miatt egyaránt dönthetünk úgy, hogy ideje álláshirdetéseket nézni. Persze az álláskeresésre kényszerítő valódi erő a munkanélküliség, de bármelyik helyzetben találjuk magunkat, érdemes profikra bízni a feladatot. Noha álláslehetőségek tömkelege jön szembe velünk nap mint nap, egyáltalán nem egyszerű az állás keresés, még Budapesten sem. Az állást keresők dolgát könnyítik meg az olyan állásközvetítők mint a Humánia HRS Group. A cég immár tizenöt éve található meg a piacon, az állandó jelenlétnek és a megbízható munkának köszönhetően számos munkaadó osztja meg náluk az álláshirdetéseit. Ennek köszönhetőn az állást keresők széles és folyamatosan bővülő bázisból válogathatnak.

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL